Saadet Öğretmen Aileleri Uyardı

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki "Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği" aileleri bilinçlendirmek için yoğun çaba harcıyor

Burak Cilasun / Ben TV

86. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında hazırlanan stantların içinde biri var ki, topluma çok önemli bir mesaj veriyor. 

İzmir'de 6 küçük kız çocuğuna tacizi ortaya çıkaran ve bunu zorlu bir hukuk mücadelesine dönüştürerek kahramanlaşan öğretmen Saadet Özkan tarafından kurulan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği fuar ziyaretçilerini çocuk istismarına karşı bilinçlendiriyor.

Derneği ve faaliyetlerini Ben TV mikrofonuna Saadet öğretmen anlattı. Çocuk istismarına karşı en başta ailelerin bilinçli olması gerektiğini ve bu konuda eğitimin çok önemi olduğunu belirten Özkan, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle gönüllülerimizle birlikte buradayız. Çocuklarımızı koruyacağız. İzmir halkı derneğimize üye oluyor ve destek veriyor. Aileler standımızda 155 ve 183 numaralı hatları arayabileceklerini öğreniyor. Bizler adliye koridorlarında ağlamanın önüne geçeceğiz. Bu iş ağlayarak olmaz. Ailelere de bu konuda bir mesajım var. Çocukları susturmayın, size başına bir şey geldiğini söyledikleri zaman söylediklerine önem verin ve harekete geçin." dedi.

http://www.kanalben.com/haber/429890/saadet-ogretmen-aileleri-uyardi.html